Over fit & fysio Oosterbeek
Uw therapeut
Faciliteiten
Openingstijden
Contact
Uw therapeut


Mijn naam is Matth Ebing. Door de jaren heen heb ik veel affiniteit ontwikkeld met sport en bewegen. Door de verschillende praktijken waar ik heb gewerkt heb ik goed ontdekt wat werkt voor mensen. Het is niet altijd alleen maar die ene pijnlijke schouder. Het kan ook te maken hebben met omgevingsfactoren die het herstel belemmeren. Door juist het gehele lichaam te zien als één samenwerkend geheel, kan ik mensen van hun klachten afhelpen. Ik zie dat mensen sterker worden en door beweging meer energie krijgen. Dit heeft ook een positief effect op hun gevoel van welbevinden.
De combinatie met sporten levert veel resultaat. Ook (top)sporters zie ik groeien door specifiek te trainen. Dit kan in personal training, maar ook als fysiotherapie.   
Ik heb veel ervaring met klanten die revalideren na een beroerte (CVA) of na een operatie. Ik merk dat door mensen te stimuleren en te laten bewegen, het effect groot is. Zien wat ik kan bereiken met deze mensen is voor mij het mooiste wat er is. Dat iemand weer zelf de trap op kan komen, of samen met de kinderen een wandeling kan maken.

Ik ben geregistreerd bij de KNGF.
Koninklijke Nederlandse Genootschap voor Fysiotherapie